Webshop » Medische sets op maat

SAMENGESTELDE MEDISCHE SETS OP MAAT

ADM-care systems zorgt voor het produceren van medische praktijksets voor artsen, tandartsen , verpleegkundigen, scholen, enz...

1. In overleg met de klant wordt bepaalt welke artikelen ( medical devices ) de set dient te bevatten.  

2. Wij voegen de verschillende items ( al dan niet steriel ) samen in 1 verpakking.  Wij werken enkel met CE- gecertifieerde producten en wijzigen de oorspronkelijke verpakking of doel van het product niet.

3. Wij werken enkel met kwalitatief hoogstaande producenten , zoals Hartmann N.V., Becton Dickinson N.V.,  Lohmann-RauscherN.V.,  B.Braun, enz... ( zie ook onze partnerlijst ).

4. U kan zelf ook een (CE-gemarkeerd) product aanleveren.

5. Uw voordeel: voor een bepaalde ingreep of behandeling, heeft U steeds het nodige bij de hand in 1 overzichtelijke set.

6. Wij doen niet aan (her)sterilisatie van producten; alsook kunnen wij geen geneesmiddelen toevoegen aan de nieuw-samengestelde set. 

7. De medische set kan op verschillende manieren aangeboden worden. Bvb.:

- Verpakt in een kartonnen doos(je) en /of plastiek box en voorzien van een etiket met de inhoud, lotnummer en vervaldatum . Deze verpakking wordt daarna voorzien van een sealfolie zodat de inhoud gewaarborgd blijft tot de opening . 

- Verpakt in een plastiek zakje welke bedrukt wordt met bvb. een omschrijving, lotnummer, vervaldatum. Bepaalde aantallen in een overdoos zijn mogelijk. 

 

8. Bij specifieke vragen, aarzel niet ons te contacteren.

 


    Loading...